Voorwaarden

Wat kunt u doen in het geval u genoodzaakt bent de boeking te annuleren? Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden. Hiervoor hanteert FijnDomein volgende regels: Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. 

  • Bij annulering tot 42 dagen vóór de dag van aankomst wordt 20% van de huursom in rekening gebracht.
  • Bij annulering tot 28 dagen vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht 
  • Bij annulering vanaf 7 dagen tot op de dag van aankomst is 100% van de huursom verschuldigd.
  • Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering en is 100% van de huursom verschuldigd.

Als u uw boeking wilt annuleren dan moet u dit uiterlijk 7 dagen voor aankomst doen. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur begint. Voor elke boeking die niet minimaal 7 dagen voor aankomst wordt geannuleerd wordt er 50% van de boeking in rekening gebracht. Na 7 dagen of in geval van no-show, wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht. In geval van annulering onzerzijds worden eventueel al betaalde gelden gerestitueerd.

Indien er schade wordt veroorzaakt ben je daar voor verantwoordelijk. Deze zal in rekening worden gebracht. Ga gewoon netjes om met het vakantiehuis alsof het je eigen huis is en dan is er niks aan de hand.

 

Op de dag van aankomst kunt u in principe vanaf 15:00 uur gebruik maken van het vakantiehuis. Op de dag van vertrek dien je het vakantiehuis om 10:00 uur te hebben verlaten. 

Het vakantiehuis is rookvrij. Buiten op het terras mag wel gerookt worden. 

De huursom is inclusief eindschoonmaak en bedlinnengoed.

 

Heb je een vraag? we helpen je graag!